START UP – mai simplu in 2018

„Ne aşteptăm la un număr mai mare de aplicanţi. Cred că va fi aproape dublu faţă de numărul solicitărilor de anul trecut”, a spus ministrul Radu Oprea, vineri la Alba Iulia, referindu-se la asteptarile privind programul START UP NATION 2018 fata de anul precedent.

Se doreste, totodata, o simplificare a modului de accesare a acestui program.

„Simplificare înseamnă ca partea de plan de afaceri să fie foarte uşor de realizat, cu cerinţele care astăzi sunt legate de proiecţii financiare şi care nu erau unitare în diversele regiuni ale ţării, să fie uniformizate, să fie lucrurile foarte simple pentru că, de fapt, Start Up-ul se referă la debut, la partea de trezire a spiritului antreprenorial şi la partea de şansă, şansa de a putea să devii antreprenor, şansa de a putea să îţi iei destinul în propriile mâini şi de a avea o afacere de succes într-o zi”

Ministrul a mai declarat ca, ”anul acesta și anii viitori vor fi ani ai stabilității și ai predictibilității. Este un mesaj puternic pe care-l transmit de fiecare dată mediului de afaceri, este una dintre principalele preocupări pe care ni le adresează mediul de afaceri, dacă vor fi schimbări majore, răspunsul este <nu>. Nu vor mai fi schimbări majore, va fi un an al investițiilor. Aceasta este dorința și mesajul pe care Guvernul îl transmite, nu va mai fi un an la schimbărilor din punct de vedere fiscal”.

Mai multe detalii privind START UP NATION click aici!

Daca doriti o oferta sau consultanta privind realizarea proiectului, vezi aici!

 

2 thoughts on “START UP – mai simplu in 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *