STARTUP doar pentru firmele din Bucuresti

0 Comentarii

Primaria Municipiului București a lansat pentru dezbatere publică pana in data de 25 aprilie, ghidul programului Bucharest Start Up City, prin care vrea să susțină minim 200 de antreprenori din Capitală, cu o sumă maxima de 50.000 euro/beneficiar

Cheltuielile eligibile în cadrul programului includ: 

    • cheltuielile salariale
    • cheltuieli asociate cu investiția în echipamente
    • cu achiziția de autovehicule/autoutilitare
    • cheltuieli necesare pentru promovarea afacerii în mediul online
    • cheltuieli necesare pentru achiziția de software

Condiția de eligibilitate principala vizează înființarea întreprinderii pentru care se depune proiectul pe raza Municipiului București, după data de 1 ianuarie 2019 (atat sediul social cat si punctul de lucru – daca este cazul).

Departajarea aplicațiilor se va realiza printr-un proces de selecție, structurat în trei etape distincte; primul element de diferențiere a proiectelor fiind calitatea lor și implicarea asociaților/actionarilor în dezvoltarea respectivei afaceri. Asadar, selecția aplicațiilor finanțate se va realiza în urma verificărilor administrative și de eligibilitate (faza A), a evaluarii tehnico-financiare (faza B, conform grilei de evaluare aflate la finalul acestei scheme de minimis) și a fazei de interviuri (faza C). În faza C a evaluarii vor participa doar primele 250 de aplicații selectate în urma ordonării din faza B a procesului de evaluare.

Vezi aici Ghidul si Codurile CAEN eligibile: CLICK AICI

Pentru realizarea unui astfel de proiect va rugam sa ne transmiteti formularul de ma jos:

Va rugam sa introduceti adresa corecta pentru a putea primi raspunsul nostru.
Pentru a va putea oferi un raspuns cat mai exact, va rugam sa ne transmiteti cat mai multe informatii despre situatia existenta, precum si despre ceea ce anume doriti sa realizati! Ne puteti contacta si la telefon: 0722-800.313 sau 0722-800.603. Multumim!
Prin transmiterea acestui formular sunt de acord cu preluarea, stocarea si prelucrarea datelor personale de catre Echipa Fonduri-Euro.ro. Totodata, am luat la cunostinta de Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului (http://fonduri-euro.ro/team/termeni-conditii/) si sunt de acord cu acestea.

Categorii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *