13/09/2016

AFACERI DE TOP

Consultanta si informatii utile in accesarea fondurilor europene nerambursabile.

Intocmirea intregului dosar de la A la Z.

Experienta de peste 14 ani.
Consultanta financiara, tehnica, economica si juridica, pe toata durata implementarii investitiei.

Servicii de proiectare, arhitectura, studii fezabilitate si prefezabilitate, plan de afaceri, analiza cost-beneficiu, analiza financiar-economica.

Cresterea gradului de accesare a fondurilor europene nerambursabile in Romania.

Orice proiect incepe cu o idee. Urmeaza depistarea conditiilor necesare, indeplinirea acestora, stabilirea temei de proiect si abia apoi realizarea proiectului!

Ne gasiti pe facebook: FACEBOOK FONDURI-EURO.RO

fb

Ce investitie sa fac? Care este cea mai buna? | Cea pe care o cunoasteti cel mai bine

Echipa noastra a realizat proiecte pornind de la o idee si pana la finalizarea investitiei. Si uneori chiar si dupa ce investitia a fost realizata, prin consiliere la vanzare/desfacere produse, asistenta furnizori posibili, atat in tara, cat si in Europa. Toate proiectele realizate sunt dupa modele deja implementate cu succes in strainatate si cu respectarea standardelor atat europene cat si romanesti. Avem parteneri si colaboratori din Italia, Spania, Germania, Austria, Grecia, Ungaria, Polonia, Serbia, dar si din Romania.

In spatele unui proiect bine realizat stau: ani de experienta, o echipa solida care acopera atat domeniul economic, cat si juridic sau tehnic, colaboratori profesionisti din diverse segmente si zone (arhitecti, ingineri, etc), seriozitate si…multa munca.

Contact:

FONDURI-EURO.RO

Telefon:   0722 – 800 313    sau     0722 – 800 603  

Email: office@fonduri-euro.ro

Bucuresti, Calea Victoriei, nr 23

Targu Jiu, Str Tudor Vladimirescu, nr 65

Craiova

Dr Tr Severin

Cluj Napoca

fb     twitter-icon-png-13-1   google

Va rugam sa completati toate rubricile si sa ne transmiteti cat mai multe informatii: despre firma, daca are activitate, daca are profit, ce doriti exact sa realizati, cat mp are terenul, care e situatia actuala, etc. Toatea acestea sunt importante pentru a stabili daca sunteti eligibil si chiar pentru a putea realiza punctajul pe care il puteti obtine. Telefon consultanta: 0722-800.313 sau 0722-800.603.

8 thoughts on “AFACERI DE TOP

 • Buna ziua, as dorii sa accesez finanțare pentru o ferma de porci minim 1000 capete, cât teren trebuie sa dețin, sau ce ar trebui sa am pentru a fi eligibil la finanțare? Mulțumesc! Se știe dacă pe grila din 2019 se pot obține astfel de Finanțări?

  • Buna ziua!
   Din pacate, sesiunea tocmai ce s-a incheiat.
   Va rugam sa reveniti la inceputul anului viitor.
   Ghidurile se schimba de la an la an. Vom vedea ce prevede ghidul si care vor fi conditiile, ce sume vor fi disponibile, etc si abia atunci putem sa stabilim daca putem merge mai departe.

   O zi buna!

 • Buna ziua.

  Doresti sa obtin o consultatie despre obtinerea unui proiect european.
  Va rog sa imi descrieti pasii ce ar trebui sa urmaresc, respectiv pretul pentru servicii.

  Multumesc!

  • Vreau sa cumpăr o casa pe care sa o transform în pensiune in delta dunării va rog sa a-mi spuneti ce pasi trebuie sa fac ca sa pot accesa fonduri europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *