23/05/2018

Politică de confidențialitate & Termeni si conditii

POLITICA DE CONFIFENTIALITATE & TERMENI SI CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI FONDURI-EURO.RO

1. Informatii despre site

Fonduri-Euro.ro.ro este un portal web de stiri online cu informatii si analize ale echipei proprii si alte informatii preluate de la terte parti.

2. Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul site-ului fonduri-euro.ro sunt proprietatea fonduri-euro.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Adaugare comentariu” devin proprietatea fonduri-euro.ro din momentul postarii.

2.2. Puteti utiliza continutul Fonduri-Euro.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Fonduri-Euro.ro:

a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Fonduri-Euro.ro asupra continutului;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.3. Este interzisa orice utilizare a continutului Fonduri-Euro.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office[at]fonduri-euro.ro

2.4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Fonduri-Euro.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office[at]fonduri-euro.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor site-ului sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

2.5. Utilizatorii Fonduri-Euro.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de Fonduri-Euro.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma Fonduri-Euro.ro sau orice alt tip continut.

2.6. Este interzisa utilizarea marcii Fonduri-Euro.ro in orice mod, fara un acord scris din partea Fonduri-Euro.ro.

3. Suspendarea accesului

Fonduri-Euro.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

Fonduri-Euro.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. Informatiile, stirile, studiile publicate pe site-ul Fonduri-Euro.ro nu reprezinta punctul de vedere al Uniunii Europene sau al altor institutii din Romania sau din afara Romaniei.

5. Responsabilitati

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In
consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Fonduri-Euro.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

Proprietarii site-ului Fonduri-Euro.ro nu pot fi facuti responsabili de vreo acțiune pe care o intreprindeti pe baza informatiilor sau a serviciilor de pe site.

In nicio circumstanta Fonduri-Euro.ro nu poate fi responsabil pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din/sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web în legătura cu acesta.

6. Viata privata

6.1 Informatii generale

Fonduri-Euro.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Fonduri-Euro.ro respecta legislatia romana in vigoare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

6.2 Ce informatii colectam

Fonduri-Euro.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai doar intr-un singur mod, si anume prin transmiterea acestor date de catre fiecare utilizator direct catre noi prin formularele de contact de pe site sau direct prin email.

Informatia furnizata direct de utilizator: atunci cand transmiteti un email sau un formular completat pe site-ul Fonduri-Euro.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail, care este numarul de telefon si va putem cere alte informatii personale sau legate de firma d-voastra.  Aceste infromatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terta parte, nu le facem publice fara acceptul expres al d-voastra. Aceste informatii sunt necesare pentru analizarea posibilitatilor si sanselor de a accesa fonduri europene nerambursabile sau de a realiza o investitie, iar transmiterea acestora reprezinta strict optiunea si alegerea d-voastra.

Aceste informatii pot fi pastrate pe termen nedeterminat. Stergerea partiala sau totala a acestor informatii sau modificarea acestora din baza noastra de date, se poate face la cererea scrisa a utilizatorului care a transmis aceste informatii catre office[at]fonduri-euro.ro

Site-ul Fonduri-Euro.ro NU colecteaza date de tip cookie privind utilizatorii acestui site.

Site-ul Fonduri-Euro.ro NU colecteaza date si informatii privind IP-ul, locatia, ora vizitei, statistici privind utilizatorii acestui site.

6.3. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Fonduri-Euro.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

6.4. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs.

Fonduri-Euro.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie primita de la utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, Fonduri-Euro.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Fonduri-Euro.ro.

In concluzie, atunci cand accesati siteul Fonduri-Euro.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteului Fonduri-Euro.ro.

7. Continutul furnizat de Fonduri-Euro.ro

Pentru completarea demersului de informare și sprijinire a comunității antreprenoriale si/sau a celor interesati sa accesezi fonduri europene nerambursabile, Fonduri-Euro.ro poate găzdui conținut de specialitate, publicat sub formă de articole, ghiduri, studii sau tutoriale. Publicarea acestora se va face în acord cu termeni și condiții specifice care se completează cu termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului.

8. Aprobarea comentariilor

Fonduri-Euro.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Fonduri-Euro.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma Fonduri-Euro.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre angajatii Fonduri-Euro.ro.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Fonduri-Euro.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Fonduri-Euro.ro, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

9. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

Fonduri-Euro.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul schimbarilor efectuate, implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

10. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul Fonduri-Euro.ro.​

11. Utilizatorul accepta termenii si conditiile stipulate

Utilizatorul confirma ca a citit si accepta termenii si condițiile stipulate. Utilizarea informatiilor si serviciilor oferite de catre site implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest serviciu/site.