STARTUP doar pentru firmele din Bucuresti

0 Comentarii

Primaria Municipiului București a lansat pentru dezbatere publică pana in data de 25 aprilie, ghidul programului Bucharest Start Up City, prin care vrea să susțină minim 200 de antreprenori din Capitală, cu o sumă maxima de 50.000 euro/beneficiar

Cheltuielile eligibile în cadrul programului includ: 

    • cheltuielile salariale
    • cheltuieli asociate cu investiția în echipamente
    • cu achiziția de autovehicule/autoutilitare
    • cheltuieli necesare pentru promovarea afacerii în mediul online
    • cheltuieli necesare pentru achiziția de software

Condiția de eligibilitate principala vizează înființarea întreprinderii pentru care se depune proiectul pe raza Municipiului București, după data de 1 ianuarie 2019 (atat sediul social cat si punctul de lucru – daca este cazul).

Departajarea aplicațiilor se va realiza printr-un proces de selecție, structurat în trei etape distincte; primul element de diferențiere a proiectelor fiind calitatea lor și implicarea asociaților/actionarilor în dezvoltarea respectivei afaceri.

Asadar, selecția aplicațiilor finanțate se va realiza în urma verificărilor administrative și de eligibilitate (faza A), a evaluarii tehnico-financiare (faza B, conform grilei de evaluare aflate la finalul acestei scheme de minimis) și a fazei de interviuri (faza C). În faza C a evaluarii vor participa doar primele 250 de aplicații selectate în urma ordonării din faza B a procesului de evaluare.

Vezi aici Ghidul si Codurile CAEN eligibile: CLICK AICI

Categorii: